حداقل عرض پله برقی :
پله برقی معمولاً با عرض ۸۰ سانتی متر و ۱۰۰ سانتی متر ساخته می¬شود اما پله رمپ و پیاده رو متحرک تا عرض ۱,۴۰نیز در دسترس میباشد. جنس پله ها آلومینیوم میباشد. جنس و نحوه اتصال محوری که پله را به قرقره ها متصل میکند نیز دارای اهمیت میباشد.
زنجیر پله برقی :
زنجیر پله از مهم ترین قطعه پلهبرقی میباشد که معمولاً از جنس فولاد میباشد، اما مهمترین نکته در مورد زنجیر نحوه روغنکاری است. معمولاً زنجیرها به صورت دستی یا اتومات روغنکاری میشوند، در این صـورت توصیـه میشود از روغنکاری اتوماتیک استفاده شود، اما اخیراً زنجیرهایی نیز وارد صنعت شده اند کـه در طـول عمر کارکرد مفیـدشان نیـازی به هیچ گونه روغن کاری ندارند.
چیدمان و نحوه قرارگرفتن پله های برقی در ساختمان امری بسیار مهم است و هدایت جریان و مسیر حرکت را مشخص میکند .این نکته در ساختمان های اداری و تجاری هم نقش مهم دارد
چیدمان پله برقی در چند طبقه به صورت تکی:
ساده ترین راه حل جابجایی مسافران است که برای رسیدن به پله های برقی مقصد باید مسیری را طی کنند که این مسیر میتواند با ایجاد انگیزه برای خریدار منجر به فروش گردد.
این نوع چیدمان به عنوان مثال برای مرکز تجاری حرکت مسافران به سمت بالا توسط پله برقی هایی که در سمت دیگر هستند و مسافران به سمت پایین که در سمت دیگر هستند استفاده میشود.
پیاده روی متحرک:
در مکان هایی مانند هتل ها،فرودگاه،ساختمان تجاری…. استفاده میشود و ما با ارائه خدماتی از قبیل تنظیم ابعاد،ساخت،نصب و نگهداری در کنار شما خواهیم بود
پله برقی
۱- پلهبرقیهـای تجـاری :
امروزه در بسیاری از فروشگاههای بزرگ، مراکز تجاری و هتلهایی که بیش از یک طبقه لابی دارند، شاهد استفاده از پله برقیها هستیم. اصولاً ساختمانهایی که ساعت کاری آنها کمتر از ۱۲ ساعت در روز است و ترافیک جمعیت در طول روز به صورت یکنواخت توزیع میشود باید از پله برقیهای تجاری استفاده کنند.
۲- پله برقی های نیمه تجاری :
ساختمانها یا کاربریهایی وجود دارند که از پلهبرقی در بیشتر اوقات شبانه روز توسط عموم استفاده میشود و معمولاً در خارج از ساختمان با پوشش کامل قرار دارند یا در مسیر استفاده عموم در داخل ساختمانهایی هستند که همواره مسیر رفت و آمد است. از جمله این کاربریها میتوان به پلهای عابر پیاده، ایستگاههای دورافتاده و غیراصلی مترو، بخشهایی از ساختمانهای عمومی که دسترسی بین دو سطح خیابانها از طریق آنها انجام میگیرد، اشاره نمود.
۳- پله برقیهای غیرتجاری :
اماکن و کاربریهای غیرتجاری که معمولاً در تمام ساعات شبانه روز دارای ترافیک سنگین هستند و یا در ساعات خاصی هجوم جمعیت را تحمل میکنند در این رده هستند. ایستگاههـای مترو، ایستگاههـای قطار، پایانههـای بزرگ در این رده بندی قرار میگیرند. میتوانید تصور کنید که با هر بار رسیدن مترو به ایستگاههای اصلی حجم عظیمی از جمیعت برای ورود و خروج از ایستگاهها از پله برقیها استفاده میکنند.